Selskov

Selskov blev oprindeligt etableret i 1998 med henblik på at drive virksomhed i form af tømmerhandel. Lars Lundbye, som er indehaver af virksomheden, opererer som salgschef i hverdagen.

Vi er en virksomhed med fokus på god service og levering af produkter i høj kvalitet.

Forretningsområder

Lars Lundbye har en baggrund fra emballageverdenen, og har dermed stor erfaring med produkter i den branche. Erfaringen og den viden, han havde tillagt sig tidligere, blev aktuel for virksomheden, da en del kunder efterspurgte en totalleverandør, der både kunne sørge for specielfremstillet emballage, byggematerialer, arbejdsbeklædning, rengøringsartikler og meget mere.

Dermed var frøet sået til et nyt forretningsområde, og snart spirede virksomheden i takt med at flere og flere kunder valgte os som totalleverandør.

I dag er Selskov totalleverandør for en række virksomheder inden for: emballage, byggematerialer, arbejdsbeklædning og værnemidler samt alt i rengøring og service til kantiner. Selskov har i 2014 tilført en ny produktlinie ved navn EuroSoll, som består af diverse kulsyrespray – læs mere på eurosoll.com

Vi er klar til at hjælpe dig eller din virksomhed.

For yderligere information om os eller de produkter vi kan tilbyde, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på telefonnummer: +45 48 26 08 56 eller via mail: selskov@selskov.dk